Testing

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 weken geleden
Zittesje Revuu
En kom meer te weten over de nieuwste productie van de Zittesje revuu ‘Oukouk’.

En kom meer te weten over de nieuwste productie van de Zittesje revuu ‘Oukouk’. ... Zie MeerMinder zien

2 weken geleden
Zittesje Revuu
Rob Heijnen was na 80 Kennedymarskilometers nog zo scherp dat hij winnaar werd van onze Kennedymarsactie. Deze rasechte Sittardenaar en fervente fan van het Oktoberfeest Sittard, Fortuna Sittard, Kwebbel & Sjnebbel en de De Marotte Zitterd  zag in de laatste kilometers het Oukouklogo en mocht daarom afgelopen week uit handen van onze regisseur Nicole Schurgers-op Den Kamp  de allereerste kaarten voor de nieuwe Zittesje revuu ‘Oukouk’ in ontvangst nemen en tevens een ‘sneakpeak’ van een scène van onze nieuwe voorstelling zien. 

Wil je ook kaarten reserveren voor ‘Oukouk’? 

Vanaf 23 mei start onze kaartverkoop via het Toon Hermans Theater. 

Rob, tot in november bij de première!

Rob Heijnen was na 80 Kennedymarskilometers nog zo scherp dat hij winnaar werd van onze Kennedymarsactie. Deze rasechte Sittardenaar en fervente fan van het Oktoberfeest Sittard, Fortuna Sittard, Kwebbel & Sjnebbel en de De Marotte Zitterd zag in de laatste kilometers het Oukouklogo en mocht daarom afgelopen week uit handen van onze regisseur Nicole Schurgers-op Den Kamp de allereerste kaarten voor de nieuwe Zittesje revuu ‘Oukouk’ in ontvangst nemen en tevens een ‘sneakpeak’ van een scène van onze nieuwe voorstelling zien.

Wil je ook kaarten reserveren voor ‘Oukouk’?

Vanaf 23 mei start onze kaartverkoop via het Toon Hermans Theater.

Rob, tot in november bij de première!
... Zie MeerMinder zien

3 weken geleden
Zittesje Revuu
In 1998 stond Zitterd Broesj op de planken in onze schouwburg. Gelukkig broesjt Zitterd weer naar twee jaar van Corona en kunnen we weer genieten van alles wat onze stad en streek zo mooi maakt. Ook onze spelers broesjen inmiddels van energie om er komende november een mooie nieuwe revuu van te maken. Dan gaat immers onze nieuwste productie Oukouk in prémière en als er één drankje is dat ‘broesjt, dan is het oukouk wel!

In 1998 stond 'Zitterd Broesj' op de planken in onze schouwburg. Gelukkig 'broesjt' Zitterd weer naar twee jaar van Corona en kunnen we weer genieten van alles wat onze stad en streek zo mooi maakt. Ook onze spelers 'broesjen' inmiddels van energie om er komende november een mooie nieuwe revuu van te maken. Dan gaat immers onze nieuwste productie 'Oukouk' in prémière en als er één drankje is dat ‘broesjt', dan is het oukouk wel! ... Zie MeerMinder zien

4 weken geleden
Zittesje Revuu

Trök in de Tied: Hoog Bezuik
Het publiek was lovend over 'Hoog bezuik' en ook de media schreven over 'de beste revuu ooit'. Wil je de opvolger 'Oukouk' meemaken die in november dit jaar in prémière gaat? Vanaf 23 mei aanstaande zijn de kaarten te koop via het Toon Hermans Theater. Kijk je nog een keer met ons terug op 'Hoog bezuik'? Start het filmpje !
... Zie MeerMinder zien

1 maand geleden
Zittesje Revuu

Sneak preview van onze nieuwe revuu ‘Oukouk’. Op 23 mei aanstaande start onze kaartverkoop voor de voorstellingen in november. En het beloofd weer een mooie revue te worden. ... Zie MeerMinder zien

Laad Meer