Het privacy beleid van de Stichting Revuu Kemisse

Stichting Revuu Kemisse hecht grote waarde aan de bescherming van de persoonsgegevens van haar bestuurs- leden, medewerkers en die van andere relaties. Persoonlijke gegevens worden door Stichting Revuu Kemisse dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Stichting Revuu Kemisse houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt. 

In deze privacyverklaring staat beschreven welke principes Stichting Revuu Kemisse hanteert bij de registratie, verwerking en opslag van persoonsgegevens en gegevensbestanden. Ook gerelateerde onderwerpen, zoals het raadplegen, muteren, uitwisselen en verstrekken van gegevens staan in dit beleid beschreven. 

Het privacy beleid omvat alle on- en offlinesystemen van Stichting Revuu Kemisse waarin persoonsgegevens voorkomen. 

De avg

Het bestuur van Stichting Revuu Kemisse is verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren en handhaven van het Privacy beleid. Stichting Revuu Kemisse is gebonden aan de Uitvoeringswet Algemene Verordening

Definities

De definities, die worden genoemd in dit privacy beleid en in het privacyreglement, hebben dezelfde betekenis.

Uitgangspunten

Stichting Revuu Kemisse gaat op een veilige manier met persoonsgegevens om en respecteert de privacy van betrokkenen. Stichting Revuu Kemisse houdt zich hierbij aan de volgende uitgangspunten:

Rechtmatigheid, behoorlijkheid en transparantie

Persoonsgegevens worden in overeenstemming met de wet en op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt.

Grondslag en doelbinding

Stichting Revuu Kemisse zorgt ervoor dat alleen voor welbepaalde, uitdrukkelijk omschreven en gerechtvaardigde doelen persoonsgegevens worden verzameld en verwerkt. Persoonsgegevens worden alleen met een rechtvaardige grondslag verwerkt.

Data minimalisatie

Stichting Revuu Kemisse verwerkt alleen de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor het vooraf bepaalde doel. Stichting Revuu Kemisse streeft naar minimale gegevensverwerking: waar mogelijk worden minder of geen persoonlijke gegevens verwerkt. 

Bewaartermijn

Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan nodig is. Het bewaren van persoonsgegevens kan nodig zijn om de taken goed uit te kunnen oefenen.

Integriteit en vertrouwelijkheid

Stichting Revuu Kemisse gaat zorgvuldig om met persoonlijke gegevens en behandelt deze vertrouwelijk. Zo worden persoonsgegevens alleen verwerkt door personen (gebruikers) met een geheimhoudingsplicht en voor het doel waarvoor deze gegevens zijn verzameld. Daarbij zorgt

Stichting Revuu Kemisse voor passende beveiliging van persoonsgegevens. 

Delen met derden

Stichting Revuu Kemisse deelt geen persoonsgegevens met derden, behalve in geval van wettelijke verplichtingen en in geval het belang van de Zittesje Revuu dit redelijkerwijs vordert. E.e.a. niet zonder toestemming van betrokkenen.

Subsidiariteit

Het principe van subsidiariteit houdt in dat Stichting Revuu Kemisse zich steeds afvraagt of de registratie van noodzakelijk is en dat zij steeds zal onderzoeken of er niet een manier is om te voorkomen dat registratie van een persoonsgegeven nodig is.

Proportionaliteit

Stichting Revuu Kemisse zal steeds de afweging maken of de registratie van een persoonsgegeven de belangen van de betrokkene niet onevenredig schaadt in verhouding tot het doel dat met de wordt beoogd.

Rechten van betrokkenen

Stichting Revuu Kemisse honoreert alle rechten van betrokkenen. 

Dit privacy beleid is vastgesteld door het bestuur van de Stichting Revuu Kemisse op 29 augustus 2018.

Tekst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa

Tekst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa

Tekst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa

‘Hier bv een quote van
zou leuk zijn!’

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

En wae kènt ze nog… de Kloostergeheime oet 2010 mit dit prachtige leidje gezonge door @sarah_cremers en @nelissendennis
#ZittesjeRevuu #kloostergeheime
...

En veer vleige nao de Zittesje Revuu in 2007 … Lach dich Krank wie t nuujt krankenhoes woort geboewd mit o.a. @mechelke01 @peetjuh140367 @ingridgruisen #ZittesjeRevuu #LachDichKrank ...

Even terug naar de Zittesje Revuu 2016 Oppe Tied met een super gezongen liedje van @luuuuuuuunn en natuurlijk een mooie dansgroep op de achtergrond 💃🎶🎭 Wie herkent zich nog meer op de foto?
#ZittesjeRevuu #oppetied
...

In 1998 stond 'Zitterd Broesj' op de planken in onze schouwburg. Gelukkig 'broesjt' Zitterd weer naar twee jaar van Corona en kunnen we weer genieten van alles wat onze stad en streek zo mooi maakt. ...

Jopie is vandaag 19 maart ook weer op St Joep. Je kent hem nog van de 'Zittesje rempetemp' uit 2001. Een gezellige St Joep Markt !
'Ik ben Jopie uit Amsterdam
Genees de kwaaltjes van Jan en Alleman
Trek met mijn handeltje het hele landje door
En alle mensen roepen dan in koor….
Jopie Jopie verlos ons van de kwalen
Jopie Jopie wat moeten wij betalen
Niks nakkes nade, met Sint Joep dan is het gratis
U gelooft mij niet, totdat U het ziet,
Ik zweer u dat het waar is'.
#Rempetemp2001
...

De Zittesje Revuu feliciteert het Toon Hermans Theater met de naamswijziging. Wij kijken ernaar uit vele voorstellingen in dit theater te mogen geven.🎈 ...

1981- Dao wo ich gebaore bèn. Prachtig, menke in de maon!
#ZittesjeRevuu #daowoichgebaoreben
...

2007- Zitterd-Gelaen Lach dich Krank met Koning Leven, de Dood en de Geboorte Fotografie: @schols.peter #ZittesjeRevuu #lachdichkrank ...

2004- Is it dit. Een mooie foto van de grote groep medewerkers betrokken bij deze productie.
# Zittesjerevuu #isitdit
...

2019 Hoog Bezuik- prachtige openingsscene met Fame showballet olv Vanessa Gelissen-Matern Fotografie: @roelgaj #Zittesjerevuu #HoogBezuik ...

2013 De Dobbelsjtein mooie scene met onze eigen 'Karl Lagerfeld' (alias Roel Vrinssen) Fotografie: @schols.peter #Zittesjerevuu #dedobbelsjtein ...

2010 Kloostergeheime, alweer 11 jaar geleden. Dat zien we wel aan de inmiddels groot geworden 'kids' in deze scene 😉 Fotografie: @schols.peter #zittesjerevuu #kloostergeheime ...

2016- Oppetied De scene waarin de wielrenners over onze mooie markt moesten tegelijkertijd met de processie.... Fotografie: @roelgaj #chaos #zittesjerevuu #oppetied ...

2001- het jaar van De Zittesje Rempetemp, wat volgens het Sittards woordenboek ‘op een plezierige manier voor spektakel zorgen’ betekent. En dat is gelukt! #Zittesjerevuu #rempetemp ...

We blikken terug naar het jaar 1998- de revue Zitterd Broesj. Een mooie scene achter de tralies 😉 #Zittesjerevuu #zitterdbroesj ...

#zomer#vakantie#revuu#zon#zee#zand☀️😎 ...

-Mannelijke speler gezocht-
In de voetsporen treden van een van onze grondleggers Toon Hermans? De Zittesje revuu (speeldata november 2019) zoekt nog een mannelijke speler van 30 jaar en ouder met ruime speelervaring (zangkwaliteit wenselijk). Graag een persoonlijk berichtje of mail naar info@revuu.nl
...