Het privacy beleid van de Stichting Revuu Kemisse

Stichting Revuu Kemisse hecht grote waarde aan de bescherming van de persoonsgegevens van haar bestuurs- leden, medewerkers en die van andere relaties. Persoonlijke gegevens worden door Stichting Revuu Kemisse dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Stichting Revuu Kemisse houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt. 

In deze privacyverklaring staat beschreven welke principes Stichting Revuu Kemisse hanteert bij de registratie, verwerking en opslag van persoonsgegevens en gegevensbestanden. Ook gerelateerde onderwerpen, zoals het raadplegen, muteren, uitwisselen en verstrekken van gegevens staan in dit beleid beschreven. 

Het privacy beleid omvat alle on- en offlinesystemen van Stichting Revuu Kemisse waarin persoonsgegevens voorkomen. 

De avg

Het bestuur van Stichting Revuu Kemisse is verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren en handhaven van het Privacy beleid. Stichting Revuu Kemisse is gebonden aan de Uitvoeringswet Algemene Verordening

Definities

De definities, die worden genoemd in dit privacy beleid en in het privacyreglement, hebben dezelfde betekenis.

Uitgangspunten

Stichting Revuu Kemisse gaat op een veilige manier met persoonsgegevens om en respecteert de privacy van betrokkenen. Stichting Revuu Kemisse houdt zich hierbij aan de volgende uitgangspunten:

Rechtmatigheid, behoorlijkheid en transparantie

Persoonsgegevens worden in overeenstemming met de wet en op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerkt.

Grondslag en doelbinding

Stichting Revuu Kemisse zorgt ervoor dat alleen voor welbepaalde, uitdrukkelijk omschreven en gerechtvaardigde doelen persoonsgegevens worden verzameld en verwerkt. Persoonsgegevens worden alleen met een rechtvaardige grondslag verwerkt.

Data minimalisatie

Stichting Revuu Kemisse verwerkt alleen de persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor het vooraf bepaalde doel. Stichting Revuu Kemisse streeft naar minimale gegevensverwerking: waar mogelijk worden minder of geen persoonlijke gegevens verwerkt. 

Bewaartermijn

Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan nodig is. Het bewaren van persoonsgegevens kan nodig zijn om de taken goed uit te kunnen oefenen.

Integriteit en vertrouwelijkheid

Stichting Revuu Kemisse gaat zorgvuldig om met persoonlijke gegevens en behandelt deze vertrouwelijk. Zo worden persoonsgegevens alleen verwerkt door personen (gebruikers) met een geheimhoudingsplicht en voor het doel waarvoor deze gegevens zijn verzameld. Daarbij zorgt

Stichting Revuu Kemisse voor passende beveiliging van persoonsgegevens. 

Delen met derden

Stichting Revuu Kemisse deelt geen persoonsgegevens met derden, behalve in geval van wettelijke verplichtingen en in geval het belang van de Zittesje Revuu dit redelijkerwijs vordert. E.e.a. niet zonder toestemming van betrokkenen.

Subsidiariteit

Het principe van subsidiariteit houdt in dat Stichting Revuu Kemisse zich steeds afvraagt of de registratie van noodzakelijk is en dat zij steeds zal onderzoeken of er niet een manier is om te voorkomen dat registratie van een persoonsgegeven nodig is.

Proportionaliteit

Stichting Revuu Kemisse zal steeds de afweging maken of de registratie van een persoonsgegeven de belangen van de betrokkene niet onevenredig schaadt in verhouding tot het doel dat met de wordt beoogd.

Rechten van betrokkenen

Stichting Revuu Kemisse honoreert alle rechten van betrokkenen. 

Dit privacy beleid is vastgesteld door het bestuur van de Stichting Revuu Kemisse op 29 augustus 2018.

Tekst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa

Tekst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa

Tekst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa

‘Hier bv een quote van
zou leuk zijn!’

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

🎶Achteróm is neit dóm, ós brink geine van de wies!🎶 Vandaag alweier de letste, waat vlug d’n tied. ...

'Zeen veer ein vlek kwiet?!'
De letste vriedigveursjtelling zit d’r al weier op. Nog twee keer 'Oukouk' in ‘t Toon Hermans Theater. Waat geit ‘t sjnel...
...

‘T eestje weekend zit d’rop. Nog ff naogeneite mit dees sjoon foto. Wat ein plaetje!❤️ @dancestudiofame #oukouk ...

De eesjte 2 veursjtellinge zeen ein feit. Veer geneite! Foto oet de scène ‘Ózze Albaer wurt noe 50 jaor’ @sjefschurgers @cyrille_niel @bink_van_oppen #oukouk ...

Sjponsoraovond. Veer danke al die sjponsore en in t biezunjer @boelsrental en @hartvoorsittard zonger welke t neit muigelik waar gewaes om dees sjoon revuu te organiseiere🙏 ...

De kop is d’r aaf en waat zeen veer getrakteierd op ein daverend sjlotapplaus. Sjiek en haopelijk haet jederein net zo genaoten es wie veer dat gedaon höbbe op ‘t toneel. Danke! 🙌🏼 ...

Almost showtime! Are you ready? 🤩 ...

Een scène oet De Dobbelsjtein wo @schurgersopdenkamp nog mitsjpeelde, hie es taegesjpeelster van @sjefschurgers en @cyrille_niel . Noe is Nicole al veur de 5de keer de regisseuse van os sjoon Revuu. Veer tèlle aaf nao vriedig….🎭 ...

Afgelopen donderdag was het al de laatste repetitie in de Optochthal, de eerste repetitie in de Schouwburg is na vanavond al een feit! 🙌🏼
Hoe kijken Guus, Nicole uit naar de première? En hoe is het nu eigenlijk om mee te doen aan de Zittesje Revuu? 🤔 Dat zie je in deze video! 🤩
...

Wat is er veel werk verzet afgelopen weekend door iedereen! 🤩 Op naar de première vrijdag 18 november. PS: er zijn nog voldoende (balkon)kaartjes berschikbaar. 🎟️ ...

🎼Es Ich hie duuj, dan höb ich dao pien….🎶 #lachdichkrank @ivrinssen @nelissendennis ...

Ein bekend duo oet ozze Zittesje Revuu. Hie een scéne oet 2010, Kloostergeheime. 🤣#nog2waeke #bienaopremière #oukouk ...

Zo nagelbijtend spannend… waar liggen die medailles?? Maak kennis met 2 nieuwe personages uit de nieuwe Zittesje revuu Oukouk Frens @cyrille_niel & Joseph Puime @sjefschurgers . Ook zo benieuwd naar hun avonturen? Kaartjes via Oukouk.nl.

#nog20dagen #première #zittesjerevuu
...

Maage veer ff aan uch veursjtelle: Gertrude en Albaer
Kleine kans dat geer ze taege kump in ‘t pebliek, mer grote kans dat ze ‘t pebliek in de zaal waal kostelik gaon vermaake... 😉
Kaertjes via www.oukouk.nl.
...

‘Hae waar Moestie oet Mozambique’ bie de revuu De Dobbelsjtein in 2013 @sjeng1959 Ouch in deze revuu Oukouk zal Jan van Daal weier sjittere op ‘t toneel! ...

De revuu is voor en door jong en oud! Hier zien we ‘t ‘nonnevottenbekkerke @quinnjansen8 uit Hoog Bezuik (2019). Ook dit jaar is er weer jeugd vertegenwoordigd op de bühne en hopelijk ook in de zaal! We hebben maarliefst 3 matinée voorstellingen op zondagmiddag mét een speciaal tarief voor de kinderen t/m 12 jaar van €17,50 per kaartje. Meer informatie op www.zittesjerevuu.nl/zondagmiddag ...

De repetities in de optochthal zijn in volle gang en t decor neemt zijn eerste vormen aan. Heerlijk die energie!! 🤩🤩🤩 ...

Zittesje Revuu ❤️ theatersfeer op @sintrosafestival ...

Wat ein prechtige non in de revuu van 2007 ‘Lach dich Krank’. Veur dit jaor is ein anger sjoon en hilarische rol weggelag veur ózze sjtersjpeler Hilde Coumans. Benuujd? Kaartjes via #linkinbio #oukouk #lachdichkrank #zittesjerevuu ...