Privacy Reglement van Stichting Revuu Kemisse

Inleiding

Stichting Revuu Kemisse hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit Privacy Regelement willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Stichting Revuu Kemisse houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.  Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt; deze doelen en typen persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy Reglement;
  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als Stichting Revuu Kemisse zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. 

Indien u na het doornemen van ons Privacy Reglement of in algemenere zin vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via onderstaande contactgegevens:

Stichting Revuu Kemisse
Adres : Walramstraat 130
postcode woonplaats : 6131 BP Sittard
e-mail   :  info@revuu.nl                                                                                                                                                                     

Waarvoor verwerken wij persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens kunnen door Stichting Revuu Kemisse worden verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden:

  • Onderlinge informatie
  • Het versturen van nieuwsbrieven, uitnodigingen en verslagen
  • Het versturen van nota’s
  • Inschrijven voor bijeenkomsten
  • Het opzetten en onderhouden van een website en een Facebookaccount voor de Zittesje Revuu
  • Het bijhouden van een ledenlijst

Voor de bovenstaande doelstellingen kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres en/of e-mailadres
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer

Uw gegevens worden verwerkt in de administratie van de Zittesje Revuu en kunnen (gedeeltelijk) worden gepubliceerd op de website/Facebookpagina of het programmaboekje van de Zittesje Revuu. 

Dat geldt ook voor foto’s van repetities, uitvoeringen of andere bijeenkomsten.

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons zou opvragen. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven.

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Bewaartermijn

Stichting Revuu Kemisse bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen:

  • Alle personen die namens Stichting Revuu Kemisse van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden tot geheimhouding daarvan.
  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
  • We versleutelen persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;
  • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;

Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vastgesteld door het bestuur van de Stichting Revuu Kemisse op 29 augustus 2018

Stichting Revuu Kemisse

Adres : Walramstraat 130
Postcode en Woonplaats : 6131 BP Sittard
Email : info@revuu.nl

Tekst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa

Tekst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa

Tekst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa

‘Hier bv een quote van
zou leuk zijn!’

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

🎶Achteróm is neit dóm, ós brink geine van de wies!🎶 Vandaag alweier de letste, waat vlug d’n tied. ...

'Zeen veer ein vlek kwiet?!'
De letste vriedigveursjtelling zit d’r al weier op. Nog twee keer 'Oukouk' in ‘t Toon Hermans Theater. Waat geit ‘t sjnel...
...

‘T eestje weekend zit d’rop. Nog ff naogeneite mit dees sjoon foto. Wat ein plaetje!❤️ @dancestudiofame #oukouk ...

De eesjte 2 veursjtellinge zeen ein feit. Veer geneite! Foto oet de scène ‘Ózze Albaer wurt noe 50 jaor’ @sjefschurgers @cyrille_niel @bink_van_oppen #oukouk ...

Sjponsoraovond. Veer danke al die sjponsore en in t biezunjer @boelsrental en @hartvoorsittard zonger welke t neit muigelik waar gewaes om dees sjoon revuu te organiseiere🙏 ...

De kop is d’r aaf en waat zeen veer getrakteierd op ein daverend sjlotapplaus. Sjiek en haopelijk haet jederein net zo genaoten es wie veer dat gedaon höbbe op ‘t toneel. Danke! 🙌🏼 ...

Almost showtime! Are you ready? 🤩 ...

Een scène oet De Dobbelsjtein wo @schurgersopdenkamp nog mitsjpeelde, hie es taegesjpeelster van @sjefschurgers en @cyrille_niel . Noe is Nicole al veur de 5de keer de regisseuse van os sjoon Revuu. Veer tèlle aaf nao vriedig….🎭 ...

Afgelopen donderdag was het al de laatste repetitie in de Optochthal, de eerste repetitie in de Schouwburg is na vanavond al een feit! 🙌🏼
Hoe kijken Guus, Nicole uit naar de première? En hoe is het nu eigenlijk om mee te doen aan de Zittesje Revuu? 🤔 Dat zie je in deze video! 🤩
...

Wat is er veel werk verzet afgelopen weekend door iedereen! 🤩 Op naar de première vrijdag 18 november. PS: er zijn nog voldoende (balkon)kaartjes berschikbaar. 🎟️ ...

🎼Es Ich hie duuj, dan höb ich dao pien….🎶 #lachdichkrank @ivrinssen @nelissendennis ...

Ein bekend duo oet ozze Zittesje Revuu. Hie een scéne oet 2010, Kloostergeheime. 🤣#nog2waeke #bienaopremière #oukouk ...

Zo nagelbijtend spannend… waar liggen die medailles?? Maak kennis met 2 nieuwe personages uit de nieuwe Zittesje revuu Oukouk Frens @cyrille_niel & Joseph Puime @sjefschurgers . Ook zo benieuwd naar hun avonturen? Kaartjes via Oukouk.nl.

#nog20dagen #première #zittesjerevuu
...

Maage veer ff aan uch veursjtelle: Gertrude en Albaer
Kleine kans dat geer ze taege kump in ‘t pebliek, mer grote kans dat ze ‘t pebliek in de zaal waal kostelik gaon vermaake... 😉
Kaertjes via www.oukouk.nl.
...

‘Hae waar Moestie oet Mozambique’ bie de revuu De Dobbelsjtein in 2013 @sjeng1959 Ouch in deze revuu Oukouk zal Jan van Daal weier sjittere op ‘t toneel! ...

De revuu is voor en door jong en oud! Hier zien we ‘t ‘nonnevottenbekkerke @quinnjansen8 uit Hoog Bezuik (2019). Ook dit jaar is er weer jeugd vertegenwoordigd op de bühne en hopelijk ook in de zaal! We hebben maarliefst 3 matinée voorstellingen op zondagmiddag mét een speciaal tarief voor de kinderen t/m 12 jaar van €17,50 per kaartje. Meer informatie op www.zittesjerevuu.nl/zondagmiddag ...

De repetities in de optochthal zijn in volle gang en t decor neemt zijn eerste vormen aan. Heerlijk die energie!! 🤩🤩🤩 ...

Zittesje Revuu ❤️ theatersfeer op @sintrosafestival ...

Wat ein prechtige non in de revuu van 2007 ‘Lach dich Krank’. Veur dit jaor is ein anger sjoon en hilarische rol weggelag veur ózze sjtersjpeler Hilde Coumans. Benuujd? Kaartjes via #linkinbio #oukouk #lachdichkrank #zittesjerevuu ...