Privacy Reglement van Stichting Revuu Kemisse

Inleiding

Stichting Revuu Kemisse hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit Privacy Regelement willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Stichting Revuu Kemisse houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.  Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt; deze doelen en typen persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy Reglement;
  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als Stichting Revuu Kemisse zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. 

Indien u na het doornemen van ons Privacy Reglement of in algemenere zin vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via onderstaande contactgegevens:

Stichting Revuu Kemisse
Adres : Walramstraat 130
postcode woonplaats : 6131 BP Sittard
e-mail   :  info@revuu.nl                                                                                                                                                                     

Waarvoor verwerken wij persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens kunnen door Stichting Revuu Kemisse worden verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden:

  • Onderlinge informatie
  • Het versturen van nieuwsbrieven, uitnodigingen en verslagen
  • Het versturen van nota’s
  • Inschrijven voor bijeenkomsten
  • Het opzetten en onderhouden van een website en een Facebookaccount voor de Zittesje Revuu
  • Het bijhouden van een ledenlijst

Voor de bovenstaande doelstellingen kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Adres en/of e-mailadres
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer

Uw gegevens worden verwerkt in de administratie van de Zittesje Revuu en kunnen (gedeeltelijk) worden gepubliceerd op de website/Facebookpagina of het programmaboekje van de Zittesje Revuu. 

Dat geldt ook voor foto’s van repetities, uitvoeringen of andere bijeenkomsten.

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons zou opvragen. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven.

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Bewaartermijn

Stichting Revuu Kemisse bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen:

  • Alle personen die namens Stichting Revuu Kemisse van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden tot geheimhouding daarvan.
  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
  • We versleutelen persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;
  • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;

Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vastgesteld door het bestuur van de Stichting Revuu Kemisse op 29 augustus 2018

Stichting Revuu Kemisse

Adres : Walramstraat 130
Postcode en Woonplaats : 6131 BP Sittard
Email : info@revuu.nl

Tekst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa

Tekst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa

Tekst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa

‘Hier bv een quote van
zou leuk zijn!’

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

De revuu is voor en door jong en oud! Hier zien we ‘t ‘nonnevottenbekkerke @quinnjansen8 uit Hoog Bezuik (2019). Ook dit jaar is er weer jeugd vertegenwoordigd op de bühne en hopelijk ook in de zaal! We hebben maarliefst 3 matinée voorstellingen op zondagmiddag mét een speciaal tarief voor de kinderen t/m 12 jaar van €17,50 per kaartje. Meer informatie op www.zittesjerevuu.nl/zondagmiddag ...

De repetities in de optochthal zijn in volle gang en t decor neemt zijn eerste vormen aan. Heerlijk die energie!! 🤩🤩🤩 ...

Zittesje Revuu ❤️ theatersfeer op @sintrosafestival ...

Wat ein prechtige non in de revuu van 2007 ‘Lach dich Krank’. Veur dit jaor is ein anger sjoon en hilarische rol weggelag veur ózze sjtersjpeler Hilde Coumans. Benuujd? Kaartjes via #linkinbio #oukouk #lachdichkrank #zittesjerevuu ...

De revuu-femilje in 2010 mit de revuu #Kloostergeheime. Wae waar d’r toen ouch al bie? #ZittesjeRevuu ...

In 2019 kreege veer Hoog Bezuik van boeteaardse wezens mit hun sjtaarte en sjpitse oore.👽🛸 Deze productie kreeg maarleifst 5 sjterren van uch en de recensent! Nog 130 daag tot Oukouk. Höb geer al kaarte? #linkinbio #ZittesjeRevuu #HoogBezuik #5sterren ...

De nuuje Zittesje Revuu Oukouk kump d’r aan!! November 2022. Kaarten via Link in bio
Op de foto: Wae kènt ze nog… de Kloostergeheime oet 2010 mit dit prachtige leidje gezonge door @sarah_cremers en @nelissendennis
#kloostergeheime #ZittesjeRevuu #oukouk
...

Veer vleige nao de Zittesje Revuu in 2007 … Lach dich Krank wie t nuujt krankenhoes woort geboewd mit o.a. @mechelke01 @peetjuh140367 @ingridgruisen #ZittesjeRevuu #LachDichKrank ...

Seizoenspresentatie 2022 Toon Hermans Theater - Zittesje Revuu Oukouk ...

Even terug naar de Zittesje Revuu 2016 Oppe Tied met een super gezongen liedje van @luuuuuuuunn en natuurlijk een mooie dansgroep op de achtergrond 💃🎶🎭 Wie herkent zich nog meer op de foto?
#ZittesjeRevuu #oppetied
...

In 1998 stond 'Zitterd Broesj' op de planken in onze schouwburg. Gelukkig 'broesjt' Zitterd weer naar twee jaar van Corona en kunnen we weer genieten van alles wat onze stad en streek zo mooi maakt. ...

De repetities zijn van start! 🤩 ...

Jopie is vandaag 19 maart ook weer op St Joep. Je kent hem nog van de 'Zittesje rempetemp' uit 2001. Een gezellige St Joep Markt !
'Ik ben Jopie uit Amsterdam
Genees de kwaaltjes van Jan en Alleman
Trek met mijn handeltje het hele landje door
En alle mensen roepen dan in koor….
Jopie Jopie verlos ons van de kwalen
Jopie Jopie wat moeten wij betalen
Niks nakkes nade, met Sint Joep dan is het gratis
U gelooft mij niet, totdat U het ziet,
Ik zweer u dat het waar is'.
#Rempetemp2001
...

Kick off Nuuje Zittesje Revuu Oukouk November 2022 #oukouk #zittesjerevuu ...

De Zittesje Revuu feliciteert het Toon Hermans Theater met de naamswijziging. Wij kijken ernaar uit vele voorstellingen in dit theater te mogen geven.🎈 ...

1981- Dao wo ich gebaore bèn. Prachtig, menke in de maon!
#ZittesjeRevuu #daowoichgebaoreben
...

2007- Zitterd-Gelaen Lach dich Krank met Koning Leven, de Dood en de Geboorte Fotografie: @schols.peter #ZittesjeRevuu #lachdichkrank ...

2004- Is it dit. Een mooie foto van de grote groep medewerkers betrokken bij deze productie.
# Zittesjerevuu #isitdit
...